Planen er, at den nye MIN Friskole skal slå dørene op i august 2020

Forventningen er at kunne starte fra 0.- 7. klasse og derefter udvide med 8. og 9. klasse de efterfølgende to år, således at skolen bliver en helhedsskole fra 2023.

For at nå i mål er det dog vigtigt at du allerede nu bakker op om skolen og tilmelder dit barn. Vi vil gerne have din tilmelding hurtigst muligt  Se menuen foroven hvordan du kan tilmelde dine børn.

Ligeledes er det også nødvendigt med opbakning økonomisk og vi håber du har lyst og mulighed kan du give en gave, et sponsorat eller et borgerlån. Du behøver ikke at have børn for at hjælpe skolen. Vi tror nemlig på at skolen er en gevinst for alle borgere i lokalområdet og ikke kun for børnene. Du finder et link til dette i toppen af siden.